Всі щедроти , що є на планетах ,
Все добро і з далеких орбіт .
Чарівниця веселкою в небі ,
Заплітає в небесну блакить .
Нехай зорі спадуть водопадом .
Всім на радість і вам для утіх .
А скарби і з небес водопадом ,
Хай впадуть пелюстками до ніг .
Аби мрії в путі не розстали .
Не цурайтеся власних падінь .
Піднімайте у бурі вітрила ,
Не пливіть по життю навздогін .
У Всевишнього Долі й маршрути ,
Нам вчорашнього вже не зустріть.
Хоч буває нам прикро це чути ,
Та років ми не в силі спинить .
За Батьків у житті не забудьте ,
Ви частинонька їхніх творінь .
Все простіть у житті не осудьте .
Бережи їх Всевишній Амінь .
Тиху гавань на старість бажаєм ,
Серед трав оксамиту дібров .
Там де Мавки в краю Водограїв ,
Гріють в променях вічну любов .
А в Розмай чебрецю іван - чаю ,
Принесе онучат вам Творець .
Як частиночку світлого Раю ,
У закоханий ваш хуторець .
Хай ніщо у житті не бентежить ,
І на старість вам добрих людей
Нехай Доля за спокоєм стежить ,
Вдень і в ніч щоб співав соловей .
Щоб світилось спокоєм в Господі ,
А життя не пройшло без чудес .
Хочем вам побажать при нагоді ,
Нехай Ангел всміхнеться з небес .
Батьки .