Забути усе що було.
Забути усе що минає,
Розправити крила й летіти
Туди,де розпачу немає,
У край,де надія й добро,
Де люди, як люди,не "звірі"
Де сльози не миють лице
Через утрачені надії.
Туди,де счастя через край,
Туди,де ніжність По-під вінця,
Але нажаль...Але на жаль....
Ця перевернута сторінка
Всі мрії вбиті вже давно
Нема надії на спасіння,
До дна вже випите вино,
Із цвітом вирване коріння.
І крик душі,і біль надій
Як ехо відбивається у скронях.
Нема надій,немає мрій,
І мертва птаха у долонях.
У боротьбі добра і зла
На жах весь світ перетворився,
Та й світу того вже нема,він у сльозах моїх втопився.