Зі святом Вас любі , всіх щиро вітаю ,
Стареньких , дорослих , малят - янголят .
Привітно хай сонечко , Боже вам гріє .
Пісні Новорічні , з Курантом звучать .
Здоровя багатства , в Господі бажаю ,
Ялинки нехай , іграшками горять .
Хай буде затишно , у хаті й надворі ,
Для діток маленьких , синичок , звірят .
У році Новому , всім серцем жадаю ,
Усі негаразди , рішуче здолать ,
А би не посмів Вас , ніхто ображати :
Для цього навчіться Ви , їх поважать ...
Нехай обнімуть Вас , хвилини спокою ,
Слова лиш красиві , приємні звучать .
Тепло від любові , для дальніх і ближніх ,
В бездоннім мішку моїм , щиро черпать .