Нехай тебе люблять , нехай поважають ,
Багатство рікою на зустріч біжить .
Нехай твою вроду , роки зберігають ,
А щастя в дорозі , ніколи не спить .
Хай заздрощі боком , оселю обходять .
У грудях від зради , нехай не болить .
До серця тривоги , щілин не знаходять ,
Від підлого слова , душа не щемить .
Надія і Віра , нехай слідом ходить ,
Любов їх сестричка , най поряд дзюрчить .
Хай Доленька щиро , за руку їх водить,
Нехай тобі з сестрами , вічно щастить .
Хай сонечко завше , по обрію бродить ,
У кленах високих , хай вітер шумить .
Додому щоранку , добро хай заходить ,
І з хати ніколи , нехай не спішить !..