Бажаєм многі – многі літа ,
Нехай зозулька накує .
Веселка росами умита ,
Із неба зорі дістає.
Хай благодать рікою ллється,
Із двох струмочків у душі.
Хай, як одне, серденько бється,
Сто літ прожити в доброті.
Нехай недоля відвернеться,
Взаємність мліє у злитті.
Нехай співається хай п’ється ,
Цей день дається раз в житті .
Волошка хай квітує в житі ,
Колише доленька буття .
Хай в цім раю, у дивоцвіті,
Не згаснуть Ваші почуття.
Нехай кубельце Ваше вється,
В промінні сонця в теплоті.
Майбутнє щастям хай снується,
В багатстві, ласках, почутті.
Живіть кохані довго й мило ,
Хай гріє в парі Вам обом ,
У цім житті , надійно й щиро ,
Укриє Ангел Вас крилом .