В житі стежка в’ється,
А край стежки - маки.
На вузенькій стежці
Двом не розійтись
У зеленім житі –
Хіба що обнятись.
У зеленім житі
Маки розрослись.
Червоніють маки.
Половіє жито.
Половіє жито.
Неба синь яснить.
Як їм удається? -
Хочу знати, знати…
Хочу знати, знати -
Чом червоні маки
В’януть, в’януть, в’януть?
Чом мені серденько
Маками болить?
В житі стежка в’ється,
А край стежки - маки.
На вузенькій стежці
Двоє розійшлись…
У зеленім житі
Маки розцвітали –
У зеленім житі
Двоє обнялись.
Червоніють маки.
Половіє жито.
Половіє жито.
Неба синь яснить.
Як їм удається? -
Хочу знати, знати…
Хочу знати, знати -
Чом червоні маки
В’януть, в’януть, в’януть?
Чом червоним маком
Серденько болить?