Кеті – цинік.
Кеті – великий цинік.
Вона давно не вірить в любов,
Ні в лотереї,
Ні в жодну із аксіом.
Кеті вижила в кохання,
Що сталось з нею в 17.
Пережила його і більше не мріє.
Хіба залізти до 30 в телевізор,
В 35 народити дитину від молодого коханця,
А в 40 померти від алко і нікотину,
Тільки от коханець не турбуватиметься про дитину.
Шкода.
Кеті великий актор і дублер.
Сьогодні вона цілує одного солодкого ідіота,
Грає роль закоханої в його роботу –
Він пише картини заради того,
Щоб бути одним із всіх,
Одним із тих, про кого кажуть «творча молодь»,
І тільки бабці на лавочках чесно – «алкаші».
Кеті дублює емоції закоханих пар,
Шепоче йому на вухо «я тебе не віддам»,
Хоча давно уже спланувала фінал,
Готує промову, і навіть зал,
Щоб попрощатись із ним так, щоб він ридав.
Кеті не шкодує нікого.
Якщо жити – то на повну.
Бери від життя все,
Тільки не люби нікого,
Окрім себе.
Кеті черства,
І не приймає нічого до серця,
Може тому, що серця й нема,
А може тому, що в 17 вона вижила,
Пережила любов, якій не було кінця,
Яка ще не встигла початись,
А було ясно – біда.
Кеті пообіцяла собі, що більше жодних кохань,
Жодного того, хто б її зламав,
Із мрій тільки телевізор, дитина і молодий коханець,
… і той колишній, що зламав її у 17.
ID:
348873
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 08.07.2012 00:29:04
© дата внесення змiн: 08.07.2012 00:29:04
автор: Annika Ly
Вкажіть причину вашої скарги
|