Я відчував прийшов кінець
Кінець який ми не чекали,
Але про нього кожен знав
Та несподіванкою стало
Кінець який привів життя
І смерть також за ним прийшла,
У двох над нами покружляли
І вільний вибір нам віддали
І шипотіли щось таке,
Що заборонено нам знати,
Ніде не можна віднайти,
А тільки з часом прочитати
І довго мучився я тим
Про що ті двоє розмовляли
Намагався я знайти
Але далеко заховали
Та знав я що вони ховали
Про що ті двоє розмовляли,
Про те що було і буде
Життя яке нам принесе
Сміливості набрався я
І обережно запитав,
Скажіть будь-ласка, хочу знати,
А, що в майбутньому чекати?
Над головою покружляли
Нічого не відповіли,
А тільки зерна в руки взяли
І землю ними всіяли.
Ігор Франків