В серці щось шумить
та я не знаю хто це
в душі дещо горить
та я не знаю що це!
ти так і не зрозумів
мою любов до тебе
ти цього ж нехотів..
а правда і не треба.
Ми загубили дорогу назад,
вже не повернеш того
ти ж так уміло брехав
любила твоє слово
душа так кричить
так горить
палає щирим коханням
пройшла одна тільки мить
а нас більше не має!
А повернутись б туди,
де нас вже не найдеш
все що мені треба це ти
а ти просто забєш
і вже не треба нічого
бо я ітак зрозуміла
що тут до чого...
та я ж щастя хотіла!