Ще Вкраїнська звучатиме мило:
Не зростала покритка в шовках.
І лунатиме , бо заслужила,
Її внуки прославлять в віках.
Ні не ті, що Кличками "зовуться",
Не розбавить краплинка чужу.
Українцем потрібно вродиться,
Нашу мову любить, як свою.
І не "гратимуть" браття по крові,
На підмостках заклятих врагів.
Площина ця лежить в нелюбові,
Хамовитих московських хортів.
Бо в них гроші лежать у основі,
Де мірилом шматок в холуїв.
Де "Народні" у нас випадкові:
До чужого ж нема почуттів.
Зціпив зуби пацан в каганаті,
Шаленіють хорти у Кремлі.
Чорні дні настають в паханаті,
Вже готуєм для них ми граблі...
Діду Миколай! Пушкін писав - "Украйна" -
/в "Полтаві"/. Ви пишете -"вкраїнська". А мова жива - УКРАЇНСЬКА! Не ображайтесь. Вірш - від душі.
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ГМ...Певно знаєш Михайле,що Пушкін єврей є родоначальником російської мови але він сформував її
коли вивчився нашої вкраїнської граматики бо не було до Пушкіна в імперії другої.Щодо Вкраїнська То Вона звучить і досі на Волині,як частинка українського. Ось чому така багата, як єдине ціле наша древня Русинська мова.