Шароно – Путінські пігмеї,
Із орд Московських шахраї.
Й по світу зібрані гебреї:
Зібрались в кучку - буржуї...
Співає нам свої мінеї:
Уже стабільність, - «ПідмахУй».
Підпише все він в Колізеї,
На благо нам, - вай - вай царюй.
ПідЕ Ру. вдіту у лівреї:
Направить справно – «РозмахУй».
Підняв він палець і лакеї,
Одна команда, - хоч мордуй.
Лопату вам кричить плебеї:
Сьогодні краще –« БерихУй».
Бо це від всього панацеї,
Хапай скоріш за ручку - жуй.
Рахують справно фарисеї:
І крапку ставить – «ПідрахУй».
Лікують нас від гонореї,
Хоч у святі ти їх пакуй…
Вже дожились до апогею,
Чи не пора послать на «_Уй».
Чи не відправить до музею,
Народе мій прости, почуй!
Міцно, брате! Достають...А в них мат у розмовній мові, навіть народні артисти Росії на телебаченні не стидаються.. Словом -"русіш -культуріш, а фуліш..."
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00