Незвичайна, особлива,
Самостійна і щаслива.
Я ходжу по цій Землі,
Як і інша половина,
Як і чверть моїх фантазій,
Що втікали від мене.
Все прекрасно, все чудово,
Ви не лізьте мені в душу.
Я ходжу по цій Землі,
Як і ваша половина,
Як і вся печаль душевна,
Що вплелася до мене.
Добивайся, розбирайся,
Якщо хочеш марнуватись.
Я ходжу по цій Землі,
Як і друга половина,
Як і та любов розбита,
Що приземлює мене.
Я не плачу, не ридаю,
Розриваюсь на частинки.
Я ходжу по цій Землі,
Як і їхня половина,
Як і альтер-бета-его,
Що збентежує мене.