Сатана породив байстрючатко,
Душі купленій всебіч годив.
Стелив піря щоб жИло в достатку,
Гладко камінь у стежку мостив.
Плаче гірко Волинь моя сива,
Під руками води не знайшлось,
Щоби мама відразу втопила…
Щоб нехрещене в квіт не велось.
Не забуло «закохане диво»:
Це ж воно не від світу цього.
Його «чадо небесне зробило»,
Йому владу над «бидлом» дало.
Тож плювати на совість хотіло,
На стражденних нещасних їх біль.
Проковтне в своє благо й кадило,
Що їх горе для нього всуціль…
Р.С.
Не кидайтеся в гріх очманіло,
Встерігайтесь «небесних богів»
Чужа кров проковтне і кропило:
Щоб ти в пеклі байстрюче згорів!
Це нещастячко ректором звуться:
Що навчить воно Ваших синів?
В депутати вчергове знов рвуться,
Пора нечисть відправить, в АРХІВ!
НЕчисті у Верховній Зраді й так розвелося... Тепер ще більше - коли рило не в пушку - не бувать при владі. І пруться нечистиві грамотії-переперевертні... Житіє-є!
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Всі гроші в "небесних". Поряднім українцям туди зась.