Я стою у тебе на долонях,
Притуливши вухо до твоїх грудей,
Подих твій гуля на моїх скронях,
Очі – в пошуках краплин мїх очей.
Я стою у тебе на долонях,
Каблучком на жилку натиснувши,
Ти ж мовчиш, для тебе це нічого,
Тільки ще ніжніше посміхнувся.
Я стою у тебе на долонях,
Твоє серце біля мене стука,
Нас сьогодні звели наші долі,
Як колись нас розвела розлука.
Я стою у тебе на долонях,
І прошу не опускать на землю,
Я уже напилась тої волі,
Я вже знаю, як без тебе темно.
Я стою у тебе на долонях,
І вдихаю широко повітря,
Та не можу зрозуміть одного:
Чом у нас розлуки, як століття.
Я стою у тебе на долонях,
І завжди для тебе буду там стояти:
Де б я не була, а ти про мене
Кожен крок, як моя совість, будеш знати.
Я стою у тебе на долонях,
Тепло тут, спокійно і затишно,
І в душі, як завжди, мріє “може”;
Може ти мене вже не залишиш.
21. 04. 2001р.