Пройде багато років
на автостанції "Тернопіль"
зустрінуться два погляди
вуста в уста
на її очах відразу з'явиться сльоза
він піде розвернувшись ..з подивом в душі
"невже буває і таке в житті ..
вона ..та сама.."
тихо прошепоче він..
тікатиме вона чимдуш ..все дальш і дальш
щоб серце не згадало той минулий фальш
на цьому місці
в двадцять два ноль ноль
в їхніх серцях розгорівся знов вогонь
очі в очі ..подих мов впадаєш в кому
та все...обоє випють улюбленого рому..
це місце тільки їх погубить
і він..й вона...це будуть пам'ятати
але чи разом ..чи роздільно
ніхто не може предсказати !!