Сьогодні хочу зробити щось я шелене
Розбити вікна і обідрати шпалери
Тебе забути і світ змінити на краще
І не впускати, і не вертати нізащо
Але я не сильна..без тебе я не я
Знов поспішає годинник..у теплі края
Де ми стобою бродили
Та зберегти не зуміли
Там де блукали два тіла і одна душа
Жовтіє місто..і не сидиться удома
Всі поспішають, а на обличчях утома
Я так не хочу, я краще знову згадаю
І усміхнуся, бо ти був справді чудовим
Я зовсім не сильна…без тебе я не я
Знов поспішає годинник..у теплі края
Де ми стобою бродили
Та зберегти не зуміли
Там де блукали два тіла і одна душа