І ти спитаєш, що ж буде далі?
А далі пройде ця холодна осінь
Когось з температурою хвороба скосить
Асфальт покриється крупою рівно на сто днів
По шкірі пробіжить передсвятковий дзвін.
Ще далі? Зимні тусклі вечори,
Коли не хочеться нікуди йти.
В нас знову новий рівень почуттів
"Ти так змінилася" - із тиші порив.
Й за пора роками наступною буде весна.
Та чи врятує після довгої зими вона?
Припущення й розв*язку нашого кіно
Дивитимемось разом в залі для двох.