Моє сонце блукає небом
І чогось, як завжди, шукає,
Моє сонце мене кохає,
Розумієш? Мене кохає.
Лиш мені моє сонце світить,
Лиш мені промінь свій дарує,
Лиш мені воно носить квіти,
Моє сонце мене цінує.
Моє сонце завжди зі мною,
І на хвильку не відпускає,
Моє сонце мене кохає,
Розумієш? Мене кохає.