Всі ставки в відставку, моральні припадки, припарки
Думки ,що загублені в темному парку. Та ж як так?
Немає ні світла , ні тіні , холодні обійми і стіни. Все тіло зніміло,
І спати ? Не знаєш , як важко цим всім керувати
Та раптом .
Щось вистрілить - змінник апатій .
Кислоти на плати , до купи спаяти .
Не вийшло
Пропащий цей світ .
Чекаю зарплати . Кредити у банку ...
А ти можеш тільки сидіти сміятись
Не знаєш ти правди...
Набридло шукати , Усе не цікаво все штучне , назвати
Чужі імена , думки без ідеї , життя без життя
Значить так треба , кожна хвилина сліпа і пуста...
Замовкни вже, тиша ! Нема вороття