коли руйнуються всі твої плани
і ти залишаєся один на один
із туманом майбутнього
хочеться заснути
і прокинутися через пів року
може тоді шось зміниться
і зміни ці будуть набагато кращі
ліжко буде всипане пелюстками гладіолусів
в кишені завжди буде жетон
а в голові впевненість
що ти займаєшся не дурницями
за це тобі хтось скаже дякую
можливо навіть і обіймуть
потиснуть руку дадуть випити пива
в спекотний день на причалі
і якийсь корабель відвезе тебе
на лівий берег
що був так недосяжний
у віщих снах