Камінь добуваєм швидко і на совість,
Запал безмірний - те для вас не новость,
На щоденній праці нема лінивих і ніхто не краде,
Всі окови й інструменти в досконалому стані.
Робота йде за планом, мрамур першоклассний,
Смертність низька, всі здорові та узгодженої масси,
Покірні всі ми - гладіатори, раби, посланці,
Найвитриваліші в роботах наразі є германці.
Розуміємо скільки для держави труд наш важить,
Фортеці величні в вашу честь постануть, та дозвольте зауважить,
Ми є ніщо, але Ідея ваша - все,
Що нашими життями державу спасе.
Тим і живемо, те нам натхнення,
Серп та молот - наше сьогодення,
За Вас підем на захист і підемо в атаку,
Про те вам докладає, ваш вірний раб -
Spartakus