Перевантаження пустотою . Кілограми непотрібної інформації .
Крикнути в обличчя про біль чи слідкувати за процесом руйнації ?
Мав би ціль слідував би до мети глобально крокуючи в світ ,
В очікуванні нервового зриву . Розірвало душу навзрид .
Холодний піт . Поки я стогну значить живий .
Відлежусь хвилин 15 , встану , продумавши новий хід .
Залишився слід від болю , який і став основою стимулу,
Відчув усе по новому , новий смак алкоголю і диму .
Воскрес . Як вуличний пес . Відчуваю що скоро кінець .
Нікого не чути . Нікого не треба . Звичайний життєвий процес .
Всередині знову війна . Не потрібні місця у суспільстві .
За дверима той самий сценарій . Сприймається зовсім по іншому .
Скоріше би сніг . Скоріше б весна . Там літо . За ним буде осінь.
Отримав усе що хотів . Усе що потрібним здалося .
Мовчати потрібно про бруд . Його повно у кожній кімнаті .
Давай ми забудем про все , доки не зможем тепло відшукати .