Я дихаю тобі в живіт. Очима кліпаю.
Рву жили на руках, синію венами...
Мені так зле сьогодні, любий лікарю,
Весь світ моїми кріпиться раменам...
Хребет мій м’яко хрускає під пальцями,
А ребра пружні і гарячі, мов із олова…
Перед очима мчать електростанції,
Проходять лезом через мою голову…
Пиши на моїй шиї слово Recipe -
Нехай мені відважать трохи чесності…
Мені не видко обрію, скажи, і де ж це я?..
Ще тут, з тобою? Чи пропала без вісті?..