Не можу сформувати навіть слова, Немає сил, натхнення більш нема
Не можу сформувати навіть слова,
Немає сил,натхнення більш нема,
Моє натхнення вернулось додому,
Бо там його чека його \\\"жена\\\"
Його я більше не почую
У нього знов кохання, знов сім*я,
Пішов він геть і не сказав і слова
А я продовжую його чекать.
Спочатку він провів по серці лезом,
Він говорив \\\"з тобою назавжди\\\"
Тепер його нема,живе лише надія,
Можливо він повернеться чи ні?
\\\"Жена\\\" тепер його чекає вдома,
Цілує, обіймає і годує
А я? А я сиджу одна і думаю,
Можливо все дарма?
Не можу сформувати навіть слова,
Немає сил, кохання вже нема
Моє кохання вернулось додому,
Бо там його чека його \\\"жена\\\"
Він говорив,що я його кохана,
Що я найкраща(звичайно,бо його була)
Тепер її він обіймає,і їй шепоче ці слова..
Тепер для неї сонце сяє,
А в мене завжди безкінечна \\\"тьма\\\".
Не можу сформувати навіть слова,
Немає сил,мене уже нема,
Повірте,я вже збилася з дороги,
І від тепер \\\"живу\\\" одна.