Ну сколька на нєрви нам капаті,
Привиклі вгадовані спаць.
Пора вам вжє задніцу драпаті:
Наєлісь пакращенья, - зляць.
Да хваціт па углАм балакаті,
Досіць вам дурня ламать,
Привиклі в платочєк поплакаті.
Пара на зямлє попахать!
І сколька вам можна даваті,
Привиклі смотрі только брать.
Пора вже лапаті вам браті:
Чі можа вам руцьки балят.
Потрєбна сємю годуваті,
Чі буду за вас гадувать.
Пакращеньє хватіть шукаті,
Да сколька вас бля ратувать.
Закончалось хваціць балякаті,
А гдє для вас су всьо брать.
Пора вам з салфєтачкі лакаті,
Шоб больша нє било чем ср .
Р.С. Ну скільки вже можна терпіти,
Приматів на нашім хребті.
Невже не пора зрозуміти,
Що їхні балачки пусті.
.
Дай Хазарову лопату - держаком копатиме.
Саме йому варто заборонити розмовляти державною мовою, бо "горбатий" невиправно.
Його ні Фаріон не навчить, ні фараон би не заставив, бо (цитую О.Печору): Ще й не вечір, але й на світанні ханаанець вкраїнцем не стане.
Діду, Ти - МАЛАДЕЦ!
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
точно не поможе и фарафон На родину ысторичну в быробиджан. Хай там иноземну вчить.
А караван иде.