ОСІННІЙ МОРОК (На вірш «Була надворі люта осінь» Автор toma)
Нас обдурили міфом про богів.
Жорстока казка, що іде від Злого.
Той ангел проти Бога сам повстав…
Відтоді в світі морок і тривога.
Він перший – вбивця і брехун.
Людей обманює донині.
Релігій тисячі створив,
Щоб правду від людей закрили.
Коли Син Божий до людей прийшов,
Його зустріли слуги Злого.
Лиш одиниці за Христом пішли,
Обдурені ж не служать більше Богу.
Не здатні миру досягти,
Бо гордість засліпила розум.
Усе, що Бог дав як Закон,
Зневажене зіпсутим людським родом.