Для когось мить ,як день,
А день,як мить,
Кудись спішим,летим
Та все без толку
Колись задумаюсь над цим,
А бац, я вже й старий
І бігають отут мої онуки...
Не вчіть нікого як і коли жить
Подумайте краще про себе,
Найлегше когось обсудить
Адже це легко,
Коли річь йде не про тебе....
Покваптесь тут і зараз жить,
Життя одне,його вже не поверниш,
Не відмотаєш стрічку вже назад
Сеанс лиш раз в життя,
І "другої попитки" часто ти не маєш...
Навчись пробачення просить,
Хоч і не винен, та будь розумнішим,
Краще з людьми у наш то час дружить,
Війна закінчилась,нікому не потрібна....
Не говоріть ніколи за спиной,
Краще скажіть у очі,
так чесніше,
А краще при собі усе держіть,
Бо думка ваша зовсім не потрібна...
Не зводьте наклеп - гріх великий це,
В пеклі горіти будеш ти довіку
Для тебе правильно одне,для другого - друге,
Для третього - третіше...
ЖИВИ СВОЇМ ЖИТТЯМ!!!!В ЧУЖЕ ЖИТТЯ НЕ ЛІЗЬ,
МОЖЛИВО,ТИ Б ВЧИНИВ ЩЕ ГІРШЕ!
Ми всі однакові!Згадав?
Тоді не плач,коли тебе обсудять,
Згадай скільки "добра"
Колись,в свій час,приніс ти людям.