Мете хурделиця, дороги замітає.
Все закриває біла пелена.
Чарівна мить, здається, все пропало…
Та знов природа барвами сія.
Знов сонце обігріє землю.
Загляне в кожен непривітний кут.
Розвіє темряву і морок,
Невігластво і заздрість пропадуть.
Раби гріха побачать світло.
Пітьма вже не огорне їх.
Пізнають люди дурисвітів
І в мирі житимуть без них!