Змінила колір я волосся, бо ти ж блондинок не любив,
Зняла нарощені ті нігті, бо ти природності хотів.
Я не фарбую "чорним" очі, бо так це хочеться тобі,
Змінила кляті міні юбки,на чорні джинси- бо вульгарно,
Немає сексуальних декольте-бо "я лише твоя-не варто"
Я не відвідую кафе, мене не знайдеш більше в клубах
Я лиш на кухні, бо обід готую...
Я лиш готую, я перу,прасую речі, одягаю,
А інколи і колискову заспіваю.
Я лиш твоя...
Але де ж ти?
Ти все частіше не ночуєш вдома,
У тебе друзі є, щасливий ти...
І ввечері зібрав ти речі,
Пішов до неї, бо вона,як ти сказав
"Слідкує за собою,дуже модна,
А ти неначе баба та стара".
Отож- то любі всі жінки
Частіше потурайте чоловіку,
Вони ж для вас усе,
найкраще в цілом світі