Я пам"ятаю від початку до кінця
Коли рука в руці, плече в плече, і горе ділим разом
Я пам"ятаю від початку й до кінця
Коли після дзвінка було підтримку чути зразу
Я вам присвячу в цім вірші уся себе
Нехай в житті у вас усе складеться
Та інколи ви згадуйте й мене
Бо спогади - це те, що збережеться
Я пам"ятаю ті прекрасні вечора
Коли наш час не йшов, а біг в розмовах й жартах
Я пам"ятаю ті прекрасні вечори
Дружба навік , пророкували карти
Та час пройшов, розкинуло усіх
І більше не в чеканні світлих митей
Так жаль, не віднайти вже тих доріг
Які до вас вели, шляхи вже збиті
Я дякую усім вам, що були
Що в серці місце мали і для мене
І скільки б не вертались ви сюди
Давайте звісточку маленьку і про себе
Я вам присвячу в цім вірші усю себе
Останій раз Я ВАМ себе присвячу
І щоби не ставалось в далині
І ви для мене, й я для вас ..щось значу