Баба Маня відсудить пенсію хотіла,
Бо в них зона від ЧАЕС: занесло вітрило...
Бабу Галю виглядає, вийшла щойно з двору.
Як та качечка повзе, ледь чалапа в гору.
Вбік поставила ціпка, сіла скраю лави,
Ну кажи що там було,бо не до забави.
Тільки грубку розтопила,борщику заправить,
тож давай скоріш кумо, щоби не прогавить.
…Оце ж, я була в суді, зайшла коридором.
А там людоньки мої, наче я в оборі,
всі сердиті якісь злі, наче звірі люті,
як у клітках бугаї, звечора припнуті.
Захотілося кумо у нужник сходити.
Тут я бачу що біда,щоб не наробити
то я скромно до вікна: дядько там сиділи.
Скажіть дядьку де воно :аби ви хотіли…
Хе, корова ти сильска, словна вишла с двору,
Подивився на мене, як на ту потвору.
Чухай га а, па єтажах, слиш спрасі в них чипу.
Ги и, а єслі нє датут, бєрі в руцькі дупу.
Яж у другий бік обори, жінка там сиділа.
Наче з виду так нічо, чи я прогляділа.
Ти чево снуешь везде, что тебе зараза.
Надоели как ви все, вжє от вас ураза.
Здеся чипа нє дают. Ходят пракурори.
Не хватала им ищо на очкє умори.
Беги в сторону метро там на пєреходє,
только под ноги сматри, лампачка в дійодє.
Ув акошко пастучі, всунь у дзюрку гривні.
Можат сразу отварят,Єсь мянути дивні…
…Не верталась я кумо,Сатана їх втопить.
Бачу в них не відсудить, скорш лихая вхопить.
Баба Маня із відром,стоїть для криниці.
Нахилила журавля, набрала водиці.
Ой кумонько що було,Вам не розказати.
Тільки після того всього, не хочеться й ср…