Час не лікує
а залишає шрами
він все з собою забирає
лишає лиш травми
Чому кращі весь час ідуть
усі потрібні покидають
у них своя дорога і свій путь
та знай, найкращі не лишають.
Час не лікує
він просто затуплює біль
і що болить уже не відчуваєм
та гинемо від нових божевіль,
коли скінчиться все..нажаль незнаєм.
Час не лікує, та інколи допомагає
змиритися із болем цим.
Та жаль, що біль ця не зникає..
й ти не хворієш більше ним.
Час не лікує,
лікує випадкова зустріч і люди
лікують думки про нього
лікує усмішка його усюди
або довга із ним дорога.
Час не лікує,
він просто проходить мимо,
і все як було залишає
ти просто міняєш усе сам..
міняєш.. та не помічаєш
бо час не не лікує...
він незамітно загоює рани..
він просто йде мимо, чуєш?
Але насправді він завжди з вами.