Вона сказала, що у мене нема серця…
Вона сказала… А вірніше, я їй вірю.
Про це я вже усім сказав, здається,
Але не можу розпрощатися із біллю.
Вона сказала… Її я трохи розумію,
Було за що образитись, це правда.
Але таке сказать!.. Розбить усю надію
На радість і на щастя. І, мабуть, на завжди.
Болить. Говорю я цілком серйозно,
Хоч дехто з цього, може, і сміється.
А я цей біль забути зможу,
Лише почувши, що я маю серце.
20. 07. 2000р.