Життя нашого міста, кожен його день, година, хвилина…Все, що ми бачимо крізь вікна квартир, на вулицях, всі події і ситуації… Скажіть, наскільки важливим воно є для вас? Звісно, що надзвичайно важливо, адже це наша велика домівка. Мабуть кожен з нас хоче бути в центрі всіх подій та бути проінформованим. Динаміка розвитку подій за певний період часу і їх аналіз допомагають іти впевнено життєвою дорогою. Хто ж нам допомагає в цій не легкій справі! Засоби масової інформації: журналісти, радіоведучі, телебачення, - наші підручні засоби для отримання вчасної та повної інформації про життя нашого міста. Кожен після перегляду телевізійних новин чи то ранкової газети за чашкою чаю дізнається про найсвіжіші новини . Їдучи на роботу, увімкнувши радіо ми чуємо чим дихає наше місто. Звичка – це справа часу. Ми звикаємо до тих хто насичує наш інформаційний голод і це хороша звичка, адже так ми стаємо справжніми гурманами і поціновувачами сучасного міста і його життя.