повернеться той, хто насправді любить,
всередині тіла сильну людину,
бо без неї світ порожній, бо без неї знаєш, ніяк.
повернеться зранку,
а можливо навіть серед темної ночі,
головне дочекатись і обійняти коли вернеться доля,
вірна тобі і лише твоя.
дочекається той, хто насправді хоче чекати,
і не відпустить,
а триматиме міцно руками, за тіло, за душу, за стан.
повернеться обов'язково,
лише варто ще мить відстояти,
і не відпускати її,
коли увійде в теплих мрій океан.