існують люди
котрі ніколи не просять допомоги.
просто серцем відчувають,
що сильні підтримкою неба і Бога,
що завше знаходиться поруч ближче за хмари сиві.
існують люди
котрі душами своїми теплими переплітаються.
просто тілом відчувають,
що залежать одне від одного,
що потребують слухати спільні для серця разом пісні.
існують люди
котрі день за днем чекають.
просто добре знають,
що кохають насправді так щиро,
що завше залишається для людини чистим і справжнім вночі.