Це тільки гра? Спочатку – тільки гра?
Але для чого ти вела її повільно?
Зміцнить хотіла мої почуття,
Які й без того були досить сильні?
Помстилася? Жорстока твоя помста.
Але для чого було вести до кінця?
Вона для нас обох пройшла не просто,
Бо я зумів усе ж з’єднать наші серця.
Ти думала відчути злісну радість,
А принесла нам двом пекучий біль.
Коли б я передбачив твою наглість,
Пожертвував би “щастячком” своїм.
07. 10. 2001р