" Обійми"
Я не хочу тебе відпускати,
та десь поділося твоє тепло.
Пробач, що маю сили памятати
що, було вже не так давно.
Якби колись тебе я не зустріла,
не стала б ночами палити свічки.
Якби не ти, то я б полетіла
поміж хмари, поміж зірки.
І аркуші чисті не були б від сліз,
і слова б не злітали із вуст мимоволі.
Якби тоді, ти все таки зміг
знайти шлях нашої долі.
А я прошу в останє обійми,
і можеш йти назавжди.
Сюди ніколи вже не йди,
в твоїх очах не має правди.
А так як на дворі ,так і в душі.
Усюди сніг і вітер шумить.
А руки давно вже не самі,
та сердце й досі ще болить.