Приємно відчувати тепло твого тіла,
Вибач мене… я просто щасливою бути хотіла…
Я забула про розум, я забула про час
Сили вже не має, і я кажу пас…
Проте, згадуючи все, що відбувалося,
Я знаю те, що шалено закохалася…
Але нажаль взаємності не відчула
Сама собі зашморг на шиї затягнула…
Але в ті хвилини, що разом ми були,
Коли тіла один одного відчули,
Коли ніщо в світі крім нас не існувало,
Коли нам просто всього бракувало…
Я відчула на собі дотик щастя,
Коли сенсом наповнилося моє життя…
Але все швидкоплине… в світі не вічне ніщо …
Не можу так далі жити і вірить в «якщо».