Ти беркутівець*, воїн чи "мільтон"**
На службі у свого народу,
Не зазіхай на крадений мільйон,
На злочин не іди князькам в угоду.
Дивися у народу грізні очі,
Б'ють блискавиці, грім страшний гримить,
Злітають вгору рук мільйон робочих,
Нечисть в тартари скоро загримить.
Народ, як море, міліони одиниць,
В тісні ряди злютований бідою,
Перед диктатором не впаде ниць,
Розчавить мафіозний клан собою.
Ти беркутівець, воїн чи "мільтон",
Тебе на світ родила мати,
Не йди на злочин навіть за мільйон,
Бо чисту совість завжди треба мати.
Диктатори відходять назавжди,
Сумна в них доля, дуже невесела,
Проти народу свого не іди,
У мирі хай живуть міста і села.
*"Беркут" - спецпідрозділ міліції особливого призначення, який має завдання охороняти громадський порядок...
"Беркут", як і інші силові структури, використовується владою для придушення мітингів та демонстрацій. У той же час "Беркут" використовується владною партією регіонів для підтримки власних заходів.
"Беркут" активно залучається для перешкоджання діяльності, побиття та залякування журналістів, а також підприємців, діяльність яких не подобається Віктору Януковичу. Джерело. Вікіпедія. Вільна енциклопедія.
**"Мільтон",сленг -міліціонер.