Стомилась...Найбільше від себе стомилась,
Але нікуди́ від цього не втекти,
Повсюди фальшивлю, пробачте,набридло,
Мені з цим усих ще далі іти.
А що скажуть люди, Прості як амеби,
Керуючись розумом інших амеб?
Вони промовчать, бо безвольні, напевно,
Їм краще мовчати, простіше тепер.
Стомилась...Від брехонь своїх я стомилась,
А більше стомилась від браку ідей,
Повсюди лукавлю, жалкую тепер вже ,
Про тупість розмов,які є дотепер.