Моя Україно! Яка ти чудова!
Ти мами моєї сумна колискова.
За тебе я Бога і небо молю.
Моя Україно, як тебе я люблю!
Люблю нескінченно багаті простори.
Високі, зелені чаруючі гори.
І небо твоє, синє і чисте.
І море чудове - таке променисте.
Моя Україно! На тебе дивлюся -
Пишаюсь, рівняюсь і дуже горджуся.
Що виріс я тут, на землі знаменитій.
Віршами, легендами, славою вкритій.
Коліна згинаю із вдячністю я,
Що ти, Україно, - Вітчизна моя!..