Мені важливо відчувати...
Той сміх твій, щирий він, чи ні?
Бо я рахую дні...
А ще не завтра.
А завтра буде ніч, і сни одні,
Яких тільки й чекати варта....
У них моя весна.Ні милий, наша...
У них любов моя за квіти краща!
Та тільки тихо, не збуди....
Бо сни чистіші чистої води,
Що відзеркалює бажання спільне
А час іде, але чомусь повільно....
А що, якщо ти теж кохаєш?
Мене, усю-усю, безмежно...
А на душі чомусь бентежне
Ні...але ж чекаєш?
От скоро ніч, і хмари дощові,
закрили зорі, тінь, пітьма...
І я заснула вже, та поруч все ж тебе нема...