Ні я не в силах бажання сховати!
Не до сну у ночі, коли ти у моїй голові.
В снах цілунків чекати,
Розірвати би пута живі.
І вологе мереживо зняти...
Відчувати цілунки твої,
Там....де жарини й вологість,
Тіла важкість твого на собі....
Ось твій подих важкий...Білі коси мої
Лоскотатимуть твої ноги...
Зник вже сором, совість, тривоги
Поринаєш весь у мені....
Насолоди жадано чекати,
Забувати про все і усіх
І кохатись...Безмежно кохати...