\"Я дуже давно не писала тобі...Розповідай, як у тебе справи?Та ні, краще мовчи,дозволь насолодитися твоїм мовчанням..\"
А я на тебе довго так чекала,
Іще тоді, в реальному житті ,
Тебе, коханий , я не цінувала
І говорила "Правда у брехні".
А зараз бачу я тебе кожної ночі ,
І чорт із ним,що лише у сні
Твої блакитні сяють мені очі
Без них життя неначе у пітьмі.
А цінувати треба було то́ді,
Коли коханою тобі була
Коли твої блакитні очі
Бажали ме́ні лиш добра.