Коли стають піндоси в ряд
Це називають гей-парад
Нехай подивляться на них
У них – не першородний гріх!
А на порядок значно вищий
Про них уже складають вірші
Їм дозволяють брати шлюби
Є серед них «великі люди»
Отож і кичаться вони
Та причандаллями трясуть…
Ідуть по вулиці, сурми…
Нову мораль до нас несуть.
Що скажеш? Ніде правди діти.
Тих підарів у нас багато…
І що ми мусимо робити?
Хай і у них побуде свято.
Природа, бачте, помилилась…
Нам що тепер їх розстріляти?
Їх мати мабуть просльозилась…
Бувать же і в бога ляпи.
Тож отаке тепер козацтво
Така мораль у них висока…
Тепер це неприкрите б…лядство
Нам радувати має око.
Тепер вони міняють стать…
Щоб ближче до нормальних стать.
Міняють кольори, перуки
І губи красять ті падлюки…
Їм хочеться подобатись народу…
Дарма, що від природи вже уроди.
Несуть знамена, у дуду дудуть
Дивіться люди: підари ідуть!
Я запитав себе допіру…
Для чого їм такі паради?
Хотять нас навернуть у свою віру?
Чи може звуть на барикади?
Знамен навішали багато…
Так от для чого таке свято!
Грошей накидали в рекламу…
Невже вважають нас за хамів?
Раніш усіх цих до багаття!
А зараз? Вони наші браття.
Неможна їх тепер чіпати.
Тепер у них цікавий статус!
Там… геями стають ще й залюбки.
Та й вигідно мабуть…
Що?
Козаки!
Нормальний люд не піде в теє шоу…
Вони там лишні…випадкові.
Їх після того совість з΄їсть,
А в цих не совість, а користь.
Де мала бути совість…Виріс член…
Член партії, член Уряду, член Ради
Така то в Україні тепер повість
Тому то і проводять гей-паради.
Один раз у чотири роки, брате,
Хай буде і у збочинців тих свято…
Отож всі підори струнчіше в ряд
І починайте свій парад.