Милий, не гадай що буде завтра,
Бо у нас з тобою є сьогодні.
І сьогодні буде завтра й післязавтра,
І тоді й коли зимові дні холодні.
Ми гуляти будем у моїм саду,
Між дерев там де стежок немає.
Я тебе з собою поведу
У незнаний світ, такий безкраїй
Завтра зустріч дотики і подихи.
Я закляття не читаю...то ж любов
Нам несе кохання вічні подиви.
Ми кохатися будемо знов і знов!
"Він" свою обручку загубив у полі,
А мою зірвала вже давно зима.
Два скарби від нього залишила доля,
І тебе для покарання додала....