Я відірвала з вічності шматочок щастя,
Кусок тепла, частинку ночі.
Дарма, що я не бачу твої очі,
Дарма,що погляд доведеться красти.
Ти не торкнешся, не зігрієш
Мене своїм теплом тілесним.
Але моя вмираюча душа воскресне,
Бо ти хоч мить, але про мене мрієш...
?.05.2013 р.