У моїх обіймах засина коханий.
Спи моє серденько, хай насняться сни,
Там де ми з тобою в синім океані
Згадуємо теплі дні весни...
Спи мій любий, ніжний, поруч я з тобою.
Ангелів покличу тобі в сон, нехай
Заспівають пісню тиху колискову.
Ти ж в мене на грудях міцно засинай.
Я тебе поніжу, я ж тебе голублю....
Спи кохане серце, оченята спіть...
Не у снах лиш тільки, я тебе так люблю
Ти такий красивий....почекай, ще мить...
Поки будеш спати...полечу у мрії....
Там де ми з тобою й зовсім не одні.
Там її очиська...там наші надії
Там прожиті нами у коханні дні....