Роз'їхались в один і той же день,
прощальних слів болючих не сказавши,
хоча ніхто нізащо не хотів
миритися з розлукою назавжди.
Не обіцяли вірності довічно,
а знали, що вона їх не покине,
не шепотіли слів, до сліз трагічних,
не ніжились цілунками п'янкими.
Не призначали зустрічей зарання,
не залишали для листів адреси,
бо знали, що таке, як в них, кохання,
колись зведе їх на якомусь рейсі.
У вічі не дивились надто палко,
не притулялись серцем до душі,
бо він заплакав, точно би, заплакав,
а біль її за горло б задушив.